Waarom

Hier

Boken?

Kooklessen


Sinds enkele jaren werken we samen met Anita en Francesco voor Toscaanse kooklessen voor onze gasten.

Anita en Francesco zijn een hecht en gekwalificeerd echtpaar uit San Gimignano die de passie voor koken hun werk hebben gemaakt.

We werken ook graag samen met dit echtpaar voor hoe ze denken: goed eten betekent toegeven aan authentieke smaken, en de smaak van elk gerecht ontdekken uitgaande van de kwaliteit van de grondstof.

De Toscaanse keuken bestaat uit eenvoudige gerechten en daarom is vlees, kaas, groenten en fruit van hoge kwaliteit essentieel voor het succes van het recept zelf.

Anita en Francesco kopen rechtstreeks van de landbouwbedrijven van San Gimignano, gebruiken alleen biologische producten en kiezen alleen vlees dat afkomstig is van niet-intensieve en antibioticavrije boerderijen.

"Misschien zijn we bevooroordeeld, maar het lijkt ons echt een goede manier om het beste van ons land bekend te maken.".

In feite is het gebied rond het agriturismo Poggiacolle - het platteland rond San Gimignano in het bijzonder, maar Toscane in het algemeen - vol met bedrijven die werken met respect voor de natuur om hen heen ... zoals wij overigens.

Tijdens de les word je in een vrolijke en gezellige sfeer stap voor stap begeleid door Anita bij het bereiden van recepten uit de typische Toscaanse keuken en de verse pasta. Je kunt een avond met vrienden doorbrengen en de gerechten bereiden waarvan je vervolgens kunt genieten. Aan het einde van de les is het tijd om aan tafel te zitten en te genieten van de heerlijke maaltijden vergezeld van de smaak van onze wijnen en onze olie.


Informatieaanvraag voor de Kooklessen

Fotogalerij

Panoramisch Zwembad


Ontdek Ons Panoramisch Zwembad...


Panoramisch Zwembad

Agriturismo Poggiacolle
Strada di Montauto, 58 53037 San Gimignano (Siena) Toscana Italia

+39 0577 941 537

+39 338 594 0118

E-mail

P.I. 00929290526

Cookies & Privacy

© 2021 Agriturismo Poggiacolle - Photos & Design by e-signs.net

Legacy

IT
EN
FR
DE
ES
PL
NL