Locatie


Agriturismo Poggiacolle het ligt op slechts 2 km afstand. van San Gimignano en strekt zich uit over twee heuvels gelegen tegenover het oude middeleeuwse centrum met een prachtig panoramisch uitzicht.


Geografische Coördinaten/GPS:

Lat (N) 43° 26' 47'' - Lon (E) 11° 2' 28''

Wegbeschrijving naar ons Agriturismo Poggiacolle

Komend vanuit het Noorden

Verlaat de snelweg A1 bij het tolstation FIRENZE-IMPRUNETA en volg de knooppunt FIRENZE-SIENA, de oprit van de verbinding bevindt zich naast de afrit van de snelweg. Verlaat de verbinding bij POGGIBONSI-NORD en volg de borden richting SAN GIMIGNANO. Ongeveer 500 meter voor de stadsmuren is er een rotonde - neem hier de richting VOLTERRA-CECINA en ga ongeveer 700 meter door totdat je de weg naar MONTAUTO aan de linkerkant ziet - neem vervolgens deze weg en rijd ongeveer 700 meter omhoog om een kleine brug over te steken. Direct na de brug zie je rechts de ingang van ons agriturismo..

Komend vanuit het zuiden

Komend vanuit het zuiden, verlaat je de snelweg A1 bij de tolpoort VALDICHIANA en ga je verder richting SIENA. Een paar km voor Siena is er het kruispunt voor de snelweg in de richting van FLORENCE. Neem deze snelweg en ga verder in de richting van FLORENCE tot je bij POGGIBONSI-NORD uitkomt. Vanaf hier ga je verder richting SAN GIMIGNANO en op ongeveer 500 meter van de stadsmuren bevindt zich een rotonde. Hier ga je richting VOLTERRA-CECINA en rij je ongeveer 700 meter tot je het kruispunt voor MONTAUTO aan je linkerkant ziet. Volg op het kruispunt nog ongeveer 700 meter, steek een kleine stenen brug over en je ziet direct aan je rechterkant de ingang van het agriturismo.

Ontdek Agriturismo Poggiacolle


Bekijk de fotogalerij en ontdek het Agriturismo Poggiacolle


Ga Naar de Fotogalerij

Agriturismo Poggiacolle
Strada di Montauto, 58 53037 San Gimignano (Siena) Toscana Italia

+39 338 594 0118

E-mail

P.I. 00929290526

Cookies & Privacy

© 2024 Agriturismo Poggiacolle - Photos & Design by e-signs.net

Legacy

IT
EN
FR
DE
ES
PL
NL