DE BED AND BREAKFAST IN SAN GIMIGNANO

Om volledig te kunnen genieten van een ontspannen vakantie in Toscane midden in de natuur, biedt de boerderij Poggiacolle de perfecte oplossing voor elke behoefte.

Net buiten San Gimignano, in de buurt van de mooiste kunststeden in Toscane, zoals Siena en Florence, is het een uitstekende plek voor logies en ontbijt in het hart van het Toscaanse platteland..

De boerderij uit 1700, volledig gerestaureerd volgens traditie, omvat vakantieappartementen met keuken en voorzieningen, maar ook kamers met een eigen badkamer met b&b-oplossing, allemaal vakkundig ingericht in rustieke Toscaanse stijl.

De b&b-appartementen en sommige kamers zijn zelfstandig, terwijl andere bed and breakfast-kamers de keuken delen en toegang hebben tot de panoramische kamer in de duiventoren, ideaal om 's avonds alleen of in gezelschap te ontspannen. Misschien in het gezelschap van je trouwe 4-potige vriend, gezien het agriturismo Poggiacolle altijd huisdiervriendelijk is geweest (zijn huisdieren toegestaan). De buitenkant van het B&B-agriturismo is een afwisseling van open ruimtes uitgerust voor gasten met stoelen, ligstoelen, tafels en parasols bij het prachtige panoramische zwembad. Vanaf hier is het mogelijk om de torens van het middeleeuwse dorp San Gimignano, te bewonderen, zelfs comfortabel liggend op het bed.

Iets verder op bevindt zich het landgoed Poggiacolle, een uitgestrekte natuurlijke oase die open staat voor alle gasten met logies en ontbijt. Je kunt gebruikmaken van mountainbikes, picknicken in het ingerichte gedeelte van het nabijgelegen bosje of wandelen op de wandelpaden die dit gebied van Toscana doorkruisen.

Een b&b-vakantie in Toscane is de beste oplossing om dankzij de gastvrijheid van de eigenaren van de boerderij en om de prachtige regio waarin je verblijft volledig te verkennen.

Fotogalerij


Het panoramische zwembad


Ontdek ons Panoramisch Zwembad...


Panoramisch Zwembad

Agriturismo Poggiacolle
Strada di Montauto, 58 53037 San Gimignano (Siena) Toscana Italia

+39 338 594 0118

E-mail

P.I. 00929290526

Cookies & Privacy

© 2024 Agriturismo Poggiacolle - Photos & Design by e-signs.net

Legacy

IT
EN
FR
DE
ES
PL
NL