De Agriturismo Poggiacolle

Vanuit het Agriturismo Poggiacolle (Pet Friendly) , heeft men een schitterend panoramisch uitzicht op het slechts op twee kilomater afstand gelegen middeleeuwse San Gimignano.

We bevinden ons in het centrum van Toscane, 15 km van Volterra, 35 van Siena, 55 van Florence, 60 van Pisa, 70 van Arezzo, en 80 van Lucca.
Rond het landhuis en de boerderij waar de gasten verblijven staan in de open lucht stoelen, tafels en parasols. Vlakbij bevindt zich ook ons prachtige zwembad van 7 meter breed en 14 meter lang.

Het zwembad ligt prachtig op slechts 20 meter afstand van de villa. Aan de rand van het zwembad heeft men een magnifiek uitzicht op San Gimignano. Onze gasten kunnen ook gratis gebruik maken van onze mountainbikes, van een pingpongtafel gespeeld kan worden.
Op 500 meter afstand in een klein bos bevindt zich een plek om te picnicken.

In de omgeving van ons agriturismo bevinden zich vele wandelroutes met een lengte van meer dan 30 km rond San Gimignano. Ook vlakbij, niet ver van San Gimignano bevinden zich tennisbanen (op circa 1,5 km), golfbanen (op circa 15km), en een voetbalveldje (op circa 2km).
In ons agriturismo zijn huisdieren zoals honden en katten welkom.

Fotogallerij

Kooklessen


Ontdek de Toscaanse traditie met onze kooklessen...


Kooklessen

Agriturismo Poggiacolle
Strada di Montauto, 58 53037 San Gimignano (Siena) Toscana Italia

+39 338 594 0118

E-mail

P.I. 00929290526

Cookies & Privacy

© 2024 Agriturismo Poggiacolle - Photos & Design by e-signs.net

Legacy

IT
EN
FR
DE
ES
PL
NL