Agriturismo in Toscane, San Gimignano

Agriturismo Poggiacolle - Vacanze a San Gimignano nel centro della ToscanaVanuit het Agriturismo Poggiacolle heeft men een schitterend panoramisch uitzicht op het slechts op twee kilomater afstand gelegen middeleeuwse San Gimignano.

We bevinden ons in het centrum van Toscane, 15 km van Volterra, 35 van Siena, 55 van Florence, 60 van Pisa, 70 van Arezzo, en 80 van Lucca.

Luchtfoto van de boerderij met uitzicht op San GimignanoRond het landhuis en de boerderij waar de gasten verblijven staan in de open lucht stoelen, tafels en parasols. Vlakbij bevindt zich ook ons prachtige zwembad van 7 meter breed en 14 meter lang.

Het zwembad ligt prachtig op slechts 20 meter afstand van de villa. Aan de rand van het zwembad heeft men een magnifiek uitzicht op San Gimignano. Onze gasten kunnen ook gratis gebruik maken van onze mountainbikes, van een pingpongtafel en van een veldje waar jeu de boule (''bocce'') gespeeld kan worden. Op 500 meter afstand in een klein bos bevindt zich een plek om te picnicken.

In de omgeving van ons agriturismo bevinden zich vele wandelroutes met een lengte van meer dan 30 km rond San Gimignano. Ook vlakbij, niet ver van San Gimignano bevinden zich tennisbanen (op circa 1,5 km), golfbanen (op circa 15km), en een voetbalveldje (op circa 2km).
In ons agriturismo zijn huisdieren zoals honden en katten welkom.

 

 

La piscina panoramica su San Gimignano e la campagna toscanaLa villa dell' Agriturismo Poggiacolle e la campagna toscana

Brindisi nella piscina panoramica dell'agriturismo con Chianti PoggiacolleMountain-bike in agriturismo a San Gimignano, Siena Toscana
Stefano Bartali
trivago Hotel prijsvergelijker